[Video] Sport cu bebe: 8 exerсiții!

Știți ce ma gândeam?

Oare ce ne motivează pe noi femeile?

Oare e dorința de a fi frumoase, de a ne simți admirabile sau iubibile? 🙂

Poate o facem ca să ne demonstrăm că încă se poate?

Cred că fiecare își are motivele sale. În fond, cel mai important este să tindem să fim mai buni în orice moment al vieții.

Pe mine, personal, mă motiveaza idea că mereu am vrut să fiu mamă tânără și frumoasă pentru copiii mei. Și cum partea cu tânără nu o poți controla, am decis să mă concentrez doar pe “frumoasă”. 😄

În sens că, atunci când ai 2 copii, de care trebuie să îngrijești și un blog, care e, practic, un al 3-lea copil, e destul de greu să mai găsești timp pentru tine și pentru “motivațiile” tale.

Cred că nu sunt eu unica mamă care se plânge de lipsa de timp… timp ca să mergi la coafor, la cosmetolog, la manichiură, la o sală de sport. Timpul ăla care lucrează în direcția să fim frumoase (sigur că noi și așa suntem foarte frumoase, all natural, 😂 asta nici nu se discută))).

Și, pentru că nu sunt obișnuită să mă las și să renunț ușor, am găsit și aici o soluție – sportul acasă… cu bebe. 😄👶🏼

Am facut și un video să vedeți și voi ce exerciții se pot face cu bebe în preajmă. Am făcut filmulețul acu când am fost în vacanță. Sigur că aș vrea să am mereu așa o priveliște în jurul casei, dar ne mulțumim cu ce avem. 🙏🏼

Pe Alex, de obicei, îl amuză când facem sport împreună. Cred că se gândește “nebuna asta nu mai are astâmpăr”. 🙄😄

Vă las și pe voi să vedeți și să încercați măcar câteva din exerciții. Hai la treabă! 😉

Vă pup, J!

Comments

comments

%d bloggers like this: