Privé Fashion Events la ediția a II-a

Cu sufletul la gură am venit de la show-ul Privé Fashion Events, ca să-mi împărtășesc impresiile pe blog.

Cred că acesta a fost cel mai bun show de modă, la care am fost până acum, și, indubitabil, l-a depășit pe cel de la prima ediție.

Decorul m-a dat gata! Nu mi-am imaginat că, din câțiva pereți goi dintr-un mall poți face așa o frumusețe. Tot respectul și admirația mea pentru cei de la M Decor.

Evenimentul a avut loc în Alfa City Mall. Cum se practică de obicei, a început cu o sesiune foto cu invitații și socializare, muuuuultă socializare, la un pahar de vin select de la Bostavan Wines.

Eu am ales să port un costum deux-pièces de un albastru întunecat cu mici dungi albe: sacou cu croială masculina, de lungime medie și pantaloni până la gleznă. M-am simțit foarte bine în el. Îmi plac așa haine, care sunt comode și stilish în același timp.

Hai să vă zic de colecții acum!

Cu fiecare prezentare de modă, mă conving că design-erii noștri chiar sunt foarte talentați și acest fapt nu poate decăt să mă bucure. Cu așa tempo, curând vom avea din ce organiza și Chisinau Fashion Week. 😄

A deschis show-ul brandul Ariadna by Diana Voevutki, care ne-a obișnuit cu rochiile sale de vis. De data aceasta, însă, ne-a uimit cu o colecție exclusivă de salopete.

Brandul Haskel design a prezentat o colecție colorată și inspirată de genți de umăr și de mână.

Am fost plăcut surprinsă de colecția Adaline Denim, frumos accesorizată cu gențile-shopping tranparente, cu fructe în ele și șosete colorate.

O altă apariție inspirată, a fost a celor de la Forbels. Nu mai auzisem până acum de ei, dar sigur mi-au captat atenția acum.

Și încă un brand nou – Sotropa, de la care chiar am ochit câte ceva pentru mine.

Câteva pijamale drăguțe de la Cellin parcă prea frumoase ca să dormi în ele 😄😄.

Cei de la March Again au adus literalmente primăvara, cu culorile și imprimeurile sale florale.

Am selectat câteva ținute de la Osez le style deloc pretențioase, potrivite pentru orice ocazie. 👍🏻

Ținutele pline de stil și rafinament de la Promesse, accesorizate în perfectă armonie cu ochelari de la Felicia Optic Center.

Nu uităm și de bărbați, care în costumele îndrăznețe de la Viggo arată deosebit de elegant.

Iar rochiile de la Miriams, parcă desprinse din poveste, m-au făcut să vreau să fiu mireasă din nou.

A încheiat seara, colecția de rochii extraordinare de la Malliny, cu un aer franțuzesc, proaspăt aduse de la Paris Fashion Week. 💕

Pe final, vă zic, că toate colecțiile sunt destul de pământești, toți designerii au prezentat modele “purtabile”, fără mari aluzii la haute couture. Am dat tag la toți designerii, așa că dacă v-a placut o oarecare ținută, nu ezitați să vizitați showroom-urile acestora.

Ce să mai! O super seară, cu super emoții și impresii. Bravo organizatoarelor Marina Cimbir și Viorela Dimici și baftă pe mai departe!

Vă pup, J!💋

Comments

comments

%d bloggers like this: