Nice to meet you

Te salut și îți zic bine ai venit în lumea mea virtuală!

Aici vom putea povesti și discuta diverse subiecte interesante, să împărtășim clipe, momente și trăiri. Este prima mea experiență de a scrie, prin urmare, ca orice lucru nou, este curios și captivant, dar totodată dificil. Sunt fiică, soție, femeie, mamă și o visătoare incurabilă, așa că, am multe de spus.

De unde am pornit, te vei întreba… ei bine, atunci când “beneficiezi” de multe nopți albe nedormite, mai bine zis când ai parte de multe nopți albe, te gândești cum să le faci să fie cât de cât productive 🙂. Așa a fost cu mine. Odată cu venirea lui Alex pe lume, am zis să se nască și acest blog. Aș fi putut să îl intitulez “nopți albe” poate ))) dar sună mult prea romantic și a la Eminescu și nu se potrivește cu ceea ce vreau să fac aici. De aceea îl voi numi simplu, “Jennifer”, cum îmi place să mă numească prietenii și apropiații mei.

Vreau ca acest blog să fie util, interesant, și în primul rând ADEVĂRAT. Nu pretind să fiu o atotștiutoare exemplară, ci doar să împărtășesc experiențe.

Hai cu inspirație și spor!

Comments

comments

%d bloggers like this: