Fashion Soirée Resort Collections 2017

Ieri am fost pentru prima dată la evenimentul Fashion Soirée Resort Collections 2017, unde au fost prezentate colecțiile de vară ale celor mai buni designeri autohtoni. Evenimentul este marca “Din ♥ Branduri de Moldova” și este la cea de-a doua ediție.
De mult timp vroiam să ajung la un astfel de eveniment și iată că acum, odată cu blogul, s-a ivit această ocazie.

Am ales să port la acest eveniment o rochie din colecția L.Storojuc. Acestă rochie e foarte feminină și vaporoasă, perfectă pentru vară, apropo am purtat-o și în luna a 9-a de sarcină la un eveniment, deci se poate 😛.

La eveniment au fost prezentate colecții de haine și accesorii, printre care Valentina Vidrașcu, Katea Gri, O’Blanc, Alina Bradu, Vitalie Burlacu, Sekana, L.Storojuc, Evgheni Hudorojcov ș.a. De asemenea, în premieră, a fost prezentată colecția brandului autohton Etnika destinată tuturor membrilor familiei, la care au defilat familii adevărate, mame, tați și copiii lor. Aceasta a dat un aer adevărat și natural colecției. Foarte frumos! Încă un lucru interesant a fost că la ei modelele au defilat desculț, ceea ce mi s-a părut foarte inspirat.

Pentru mine personal, aș alege ceva din colecția Katea Gri, e așa, în stilul care mă reprezintă și mi se potrivește.

A fost un eveniment rafinat și bine organizat. Atmosfera de acolo te purta într-o altă lume, lumea artei și a frumosului. Chiar și timpul de afară se pare că a ținut cu organizatorii, ploaia prognozată a început exact după ce s-a terminat toată partea festivă. Restaurantul gazdă, Pani Pit a întampinat cu vinuri spumante Fresco, căpșuni, înghețată de la Sandra și muzică live cu Karafizi and The roof (care apropo sunt extraordinari, fata aceasta are o energie minunată, mie îmi venea să dansez 🙂.

Printre modelele care au defilat erau oameni care nu se ocupa cu modelingul zi de zi (Ana Ciorici, Ana Irina, Crina Andrei, Nata Albot, Olia Tira, Pasha Parfeni, Felicia Sârbu), dar care s-au descurcat de minune!

Acum că am vazut colecțiile m-am convins că avem designeri talentați, care chiar fac lucruri frumoase și mă gândesc că ei merită să fie promovați și susținuți.

Gata cu vorba, vă las să savurați pozele și să vă molipsiți de aerul select al mondenului.

Vă pup, J

This slideshow requires JavaScript.

Comments

comments

%d bloggers like this: