Despre tatuajele mele

Voi ce părere aveți despre tatuaje? Sunteți pro sau contra? Până nu demult erau considerate ceva inacceptabil pentru o lady care se respectă 🙂, dar nu și acum.

Se spune că odata ce îti faci unul, nu te mai poți opri… sau ca trebuie să ai neaparat un număr impar de tatuaje, nu mă întrebați de ce. 🙄🙄

Nu știu cât sunt de adevărate toate acestea, dar eu am tatuaje și sunt 3 la număr, dar nu pentru că sunt superstițioasă și am ținut musai să mi le fac, ci pentru că așa s-a întamplat, pur și simplu.

Primul tatuaj mi l-am făcut când am fost în vacanță, în Bulgaria. Este cel de la încheietura mânii, unde este scrisă data mea de naștere cu cifre romane.

Toooți, dar absolut toți mă întrebau dacă e data de naștere a lui Robert acolo ))) era oarecum firesc să fie, dar nu, nu este. Nu am tatuat-o pentru că era ca un cârnaț lung pe mâna mea și nu arăta frumos, dar data mea de naștere se încadra perfect )).

Apoi, cam peste un an, mi-am făcut încă două tatuaje, ambele în aceeași zi, dintr-o răsuflare.

Găsisem un anunț pe facebook atunci, pare-mi-se. Era o fetiță de la salonul Kliuchnikoff, care avea nevoie de modele pentru practică. Nu am stat mult pe gânduri, mai ales că aveam deja salvate în telefon imagini cu tatuajele, care mi le doream și am mers la ea.

Mi-am făcut atunci la spate, pe gât inscripția “forever young” (v-am zis doar în postarea aceasta că vreau să fiu mamă tânără 😄).

și, al doilea tatuaj, la gleznă – semnul cheia sol.

Nu pot să zic, că de fiecare dată, am stat foarte mult să mă gândesc ce tatuaj să-mi fac și nici că sunt oarecum foarte atașată de ele, sau că au o semnificație profundă pentru mine, nu. Era mai mult cum arătau ele estetic.

Acum, la festivalul Untold, vă spuneam în postarea aceasta că am avut un tatuaj temporar – sleeve tattoo. A ținut cam o săptămână apropo, speram să țină mai mult, totuși. Îmi plăcea foarte mult, anume când ești așa firavă și subțirică și doar tatuajul cela rebel – arată foarte deosebit.

Rocherițele cu tricouri cu craniu 👻☠️💀, piercinguri pe față și asa tatuaje nu îmi plac, just for the record.

Cu totate acestea, nu m-aș hotărî, totuși, să îmi fac un astfel de tatuaj permanent. Oare se găsesc și la noi tatuaje din astea pe lipici? Mi-aș mai pune. Dacă știți unde găsesc, să-mi scrieți și mie.

Cam asta e, cu tatuajele. Dacă îmi mai fac vreo unul, vă scriu ))

Vă pup, J! 💋

Comments

comments

%d bloggers like this: