Despre fly yoga

Fetelor, în sfârșit am găsit antrenamentul perfect pentru mine!

Dintotdeauna mi-au plăcut antrenamentele de stretching mai mult decât cele de forță. În sens că, cele cardio sunt ok, tot îmi plac, însă cele cu greutăți, gen “stanovaya teaga” sau așezări, uurgh 🙄🙄🙄 hate them… deși știu că și ele sunt necesare oarecum.

Ei, uite că fly yoga le îmbină armonios pe toate, și streching, și forță, și relaxare.

De ceva timp vroiam să încerc fly yoga, dar, la sala de sport unde merg eu, era doar yoga tradițională, pana ACUM. 😈

La începutul lunii octombrie, cei de la SportPark au adăugat la antrenamentele de grup și fly yoga, yeeey!!!

E foarte ciudat când vezi sling-urile alea agățate, nu știi ce să faci, cum, ce și de unde să apuci, dar asta până a intrat antrenorul de grup, care a rezolvat întrebarea. Iana este numele ei și este o profesionistă cu adevărat.

Fly yoga este un antrenament foarte solicitant, la care lucrează toți mușchii corpului și chiar am simțit asta. Aici se dezvoltă foarte bine coordonarea și flexibilitatea, pentru că majoritatea exercițiilor se fac “în aer”, nu degeaba i se mai spune și “aerial yoga”.

A doua și a treia zi după antrenament, toți o pomeneam pe Iana, de bine.))

Eu ador această senzație de întindere a mușchilor, cred că, fostă dansatoare fiind, de acolo mi se trage.

În plus, să nu uităm că yoga presupune un exercitiu atât fizic, cât și spiritual asupra corpului. Ieși cu o senzație de om fericit, cu o stare de bine plăcută, dupa acest antrenament, și parca și ținuta e altfel, mergi frumos cu spatele drept, ca după balet. 😄

Așa că, dacă vreți să trăiți o experiență și legătură unică dintre minte și corp, vă recomand să încercați fly yoga. Nu veți regreta!

Să-mi scrieți și mie impresiile voastre!

Vă pup, J!

Comments

comments

%d bloggers like this: