Cum a fost la Privé Fashion Events

Cât mă bucur că și la noi în țară sunt oameni talentați!

Nu știu cum se întâmplă, că, mai mereu, oamenilor le place să critice inițiativele altora, indiferent dacă acestea sunt bune sau rele.

Ei, uite că eu, din contra, o să laud fetele, care au organizat acest eveniment. Marina Cimbir și Viorela Dimici, felicitări! Nu știu de unde au avut fetele curaj și inspirație, dar au organizat un eveniment foarte frumos, eu aș zice fără cusur chiar, totul pus la punct și cu bun gust, cu un decor foarte original.

Evenimentul a fost unul deschis pentru public, divizat în două: zona VIP – în mare parte ocupată de stiliști, bloggeri și alți influenceri și zona liberă – pentru vizitatorii Zity Mall.

Tot ceva deosebit a fost și faptul că modelele erau machiate de către cei de la Melkior Professional Moldova, nu undeva în backstage, ci în văzul tuturor, direct pe hol. Aceasta, oarecum, a dat o atmosferă familiară și casual evenimentului.

După cum, v-am zis și în articolul precedent, au fost prezentate colecțiile a 9 designeri autohtoni, rochii de seară superbe, accesorii, ținute sport și casual pentru femei și bărbați.

Eu, ca o bloggeriță exemplară, nu doar m-am relaxat acolo, dar și am făcut poze cu câteva articole drăguțe (care mi-au plăcut mie) din fiecare colecție.

Au deschis seara, cei de la Berrezzo cu rochiile lor superbe din dantelă, în nuanțe de negru, auriu și roșu.

Apoi au venit bărbații, în costume din colecția Viggo by Catalin Botezatu.

Au urmat rochiile romantice de la Ariadna by Diana Voievutski

Și rochiile vaporoase de la Malliny au adus un aer englezesc

Apoi am schimbat atmAsfera la Street and Sport

Și iarăși rochii stilate și neordinare de la Morphine

Câteva pălării de la Julie Anne Millinery

Nu se putea și fără accesoriile (gențile) de la Haskel

Și, în încheiere, rochiile Parubina

Acum știți de unde se pot alege ținute pentru petrecerea de Revelion, nu-i așa?

Vă pup, J! 💋

Comments

comments

%d bloggers like this: