Cu gândul la festival

Ador vara, este perioada vacanțelor, a călătoriilor și desigur – a festivalurilor. Recent au început și cei de la noi să organizeze diverse evenimente frumoase în aer liber, în afara orașului, la iarbă verde, în stil rustic, cu căpițe de fân și scrâncioburi din lemn. Mie îmi plac aceste evenimente foarte mult.

E frumos că poți merge și cu copiii, sunt locuri special amenajate pentru ei. Este și muzică bună, se invită diferite trupe și interpreți de la noi sau de peste hotare.

Așa, într-un an, la un festival de la Vatra, i-am cunoscut pe cei de la Subcarpați. Niște băieți foarte talentați care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc. Genul ăsta de muzică, mai nou, se numește folclor underground. Țin minte că suna tare bine muzica lor și se contopea perfect cu atmosfera, nu știam până atunci de ei.

Și vestimentația este corespunzătoare la festivaluri. Fetele noastre, inspirate din stilul Coachella probabil, poartă haine în stil etno, ii, rochii cu broderie, denim, franjuri, își fac cosițe sau coronițe în păr… sunt pricepute mai pe scurt 😄. La băieți nu prea am observat mare stil și imaginație, își pun un tricou alb și pantaloni scurți și gata “nareadul” 😜.

Am ales și eu câteva ținute, pe care o să le port cu drag această vară la festivalurile la care vom merge. Mi-aș dori foarte mult să ajung și la un festival din România vara aceasta. Neversea și Electric Castle le-am scăpat pentru că au coincis cu perioada vacanței noastre, sper să ajungem măcar la Untold, care e la începutul lunii august.

Pentru poze am prins o zi superbă cu soare în satul Cobusca Nouă, în lanurile de flori și de grâu de acolo, totul ca la carte.

Fără prea multă descriere și comentarii despre ce și cu ce am asortat, vă las să vedeți ținutele și să-mi scrieți care este preferata voastră.

P.S.: Da ce bine s-ar asorta toate cu o tunsoare bob 😂😍. Nu, încă nu m-am tuns, încă nu m-am hotărât))

Vă pup, J!


Comments

comments

%d bloggers like this: