Comfy classy by Șotropa

Mai țineți minte, vă spuneam despre brandu-ul Șotropa, pe care l-am descoperit la Privé Fashion Events, ediția a II-a?

Îndată ce am văzut colecția, am știut că voi alege ceva pentru mine de aici. Este oarecum stilul ăla casual-sassy-comfy, care îmi place atât de mult mie. Sunt haine comode, stilate, dar în același timp cochete și deosebite.

Anul acesta se poartă și se vor purta și vara, foarte mult, salopetele. Fie acestea cu pantalon lung sau scurt, cullotes sau strâmți, cu mâneci sau fără, din denim, mătase sau bumbac. Se acceptă orice.

Eu am decis să vă arăt salopeta, combinată atât cu pantofi stiletto nude, cu toc, cat și cu traineri.

Mai este si varianta bej-maro a acestei salopete, care arata tot foarte bine🔥.

Tot, una din tendințe, este costumul cu croială bărbăteasca și pantaloni evazați. Anul acesta mai mulți designeri au avut, în colectie, astfel de costume. Acesta de la Șotropa arată suuper elegant, îmi place și culoarea bej-maro.

Dacă optați pentru un astfel de costum la un eveniment, cu siguranță, pe lângă toate fetele îmbrăcate în rochii, veți avea un aer remarcabil și foarte feminin, într-un astfel de costum.

Și, last but not least, rochia mea! ❤ Aceasta este rochia, marca Șotropa, pe care am ales-o pentru mine. Este rochia de vis!

Eu am combinat-o cu sandale roșii, cu toc gros și geantă roșie (și ruj roșu 💋).

Inspirată tot din stilul bărbătesc, este o rochie sacou, cu umeri bufanți și centură. Eu am îndrăgit foarte mult rochiile-sacou. Sunt perfecte pentru a ascunde unele defecte ale siluetei, totodată arată de parcă nici nu le-ai avea. Pefect pentru noi femeile, care mereu avem ceva de comentat la silueta noastră )). Eu abia aștept sa o îmbrac la următorul eveniment!

Dacă vă doriți rochie ca a mea, sau orice alt articol, le puteți vedea pe pagina Fashion Styling by Sotropa, și, pe viu, în showroom-ul acestora. Eu am fost cred ca de vreo 5 ori pe la ei, nu puteam hotărî ce să aleg, le vroiam pe toate!

Cred că am făcut alegerea corectă, voi ce ziceți?

Vă pup, J!💋

Comments

comments

%d bloggers like this: